U zal versteld staan van wat Webfalcon voor u kan betekenen.

Onze performance gedreven optimalisatie proces levert een beter rendement op. Door continue te testen en te optimaliseren, leveren we significant een beter resultaat.

ONZE MISSIE

Webfalcon is opgericht met de intentie een online marketing product aan te bieden, welke meetbaar resultaat oplevert tegen een betaalbare prijs.

MEER OVER ONS

ONZE ERVARING

Webfalcon heeft ruim 10 jaar ervaring in online marketing. Onze expertise komt het best tot zijn recht bij partners die een sterke focus hebben op online groei en die zoeken naar een partij die in staat is strategisch mee te denken, maar daarnaast ook de operationele ervaring heeft om plannen om te zetten in resultaat.

MEER OVER ONS

ONZE BELOFTE

We zijn er trots op te streven naar het maximale voor onze partners. Daarbij werken we, met u, naar een resultaat dat een positieve ROI laat zien.

MEER OVER ONS

IDENTIFICEREN

Webfalcon past kwantitatieve en kwalitatieve analyses toe om A/B testing opportunities te identificeren en prioriteren. Deze aanpak is het fundament voor iedere online marketing campagne. Bezoekers naar uw website realiseren we met email, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social media en display advertising.

OPTIMALISEREN

Webfalcon is al jarenlang succesvol in het aantrekken van de juiste doelgroepen. Op wekelijkse basis, testen en verbeteren we de performance van onze campagnes. Om de testsnelheid te verhogen, plannen we onze tests op basis van meerdere hypotheses en aandachtsgebieden: marketingkanalen, pagina’s, flows, advertenties of zelfs hele websites.

MAXIMALISEREN

Webfalcon voert meerdere tests tegelijkertijd uit, terwijl de gegevens worden gebruikt die tijdens elke test zijn verzameld om de aanstaande tests continu te prioriteren. Dit zorgt voor een snel rendement op uw investering. Webfalcon scoort hoger en converteert beter.

Webfalcon is een creatieve en analytische partner, die niet aan middelmatigheid doet.

No guts no glory!

Als u op zoek bent naar een resultaatgerichte aanpak van online marketing en graag wilt zien hoe Webfalcon in actie werkt, neem dan contact op.