We genereren verkeer en verhogen conversies.

Van kleine bedrijven tot grote corporates, we zetten al jaren succesvolle online campagnes voor onze klanten op.

U zal versteld staan van wat Digital Donkeys voor u kan betekenen.

Search

Er op het juiste moment met de juiste boodschap zijn – tegen de juiste prijs. We zijn up-to-date met de nieuwste mogelijkheden en middelen om de juiste doelgroepen te bereiken tegen de juiste prijs.

Social

De advertentiemogelijkheden in sociale media zijn enorm. We maken op prestatie gebaseerde campagnes om leads en sales te genereren met behulp van o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn.

Design

Uitmuntende designs zijn essentieel voor het creeren van een levensvatbaar, succesvol online bedrijf. Uw doelgroep zal reageren op de juiste visuele ontwerpen, ongeacht de markt. We zetten ons in om designs te ontwikkelen die optimaal converteren. Een beter ontwerp staat gelijk aan een hoger rendement.

Display

Wij zijn experts in het targeten en kopen van het juiste verkeer. Met onze kennis van display advertising maken, beheren en optimaliseren we display-advertentiecampagnes die banners serveren aan de juiste doelgroepen, op de juiste plaats en op het juiste moment.

E-mail

We ontwikkelen en creeren nieuwsbrieven en bestemmingspagina’s voor uw op prestaties gebaseerde e-mailmarketingcampagnes. Wij helpen u om via e-mail effectief verbinding te maken of opnieuw contact te leggen met uw leads en klanten.

Conversie optimalisatie

We zetten goede resultaten om in fantastische resultaten over alle digitale kanalen. Analyse vormt de basis van onze aanpak. We gebruiken kwantitatieve en kwalitatieve analysetools om te laten zien waarom uw bezoekers niet converteren – en hoe we de grootste impact kunnen realiseren.