Eindelijk echt goede resultaten in Google

Digital Donkeys ziet het scherper.

Goede resultaten in Google Adwords.

Jarenlange ervaring

Digital Donkeys heeft jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes voor verschillende adverteerders. U kunt daarbij denken aan klanten die maandelijks tienduizenden euro budget beschikbaar hebben voor Google advertenties met een landelijke dekking, maar ook aan campagnes voorde MKB ondernemerdie lokaal gevonden wil worden met een beperkt budget.

Een hogere ROI

Door de grote diversiteit in klanten en meer dan 8 jaar ervaring met Google Adwords, kan Digital Donkeys campagnes voor u opzetten die goede kansen bieden op een uitstekend resultaat. Door uw Adwords campagne uit te besteden aan een echte specialistbespaart u advertentiekosten en kunt u rekenen op meer leads en/of sales, tegen een betere prijs.


Onze Adwords pakketten

BRONZE

SILVER

GOLD

Set-up fee

Set-up fee

€ 200 eenmalig

€ 400 eenmalig

€ 800 eenmalig

Advertentie budget per maand

Advertentie budget per maand

Tot €5000

Tot €10.000

Meer dan €10.000

Beheervergoeding per maand

Beheervergoeding per maand

€400 p/m

€800 p/m

Vanaf €1600

Minimale looptijd *

Minimale looptijd *

3 maanden

3 maanden

3 maanden

Rapportage

Rapportage

Inbegrepen

Inbegrepen

Inbegrepen

Prijs vanaf

Prijs vanaf

€400 p/m

€ 800 p/m

€ 1600 p/m

INFO AANVRAGEN INFO AANVRAGEN INFO AANVRAGEN

* Na 3 maanden is uw pakket per maand opzegbaarGeen lange contracten

Wanneer u een Adwords-abonnement bij Digital Donkeys afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Liever zouden we helemaal geen abonnementspersiode willen hanteren, maar in ruil voor de lage set-up kosten vragen we ook een kleine commitment van u. Na drie maanden bent u vrij om de campagne te beeindigen wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. We gaan ervanuit dat u in deze korte aanloopperiode al een stijgende lijn in uw resultaten zult bemerken en voor jaren een tevreden klant zult blijven.

Een hogere return on investment (ROI)

Vaak zijn Adwords accounts opgezet en ingericht door personen met beperkte ervaring van Google Adwords. Ze begrijpen de basics, maar hebben onvoldoende ervaring om het maximale uit uw geinvesteerde euro te halen. Ze adverteren te breed, op zoekwoorden waarop u niet gevonden wilt worden, op verkeerde tijdstippen, of er wordt bijvoorbeeld slecht geboden. Dat kost u onnodig advertentiebudget en het levert u niet het maximale resultaat op. Door uwAdwords account onder te brengen bij Digital Donkeys, bent u zeker dat u account goed wordt beheerd en alleen geld uitgeeft aan kliks die relevant zijn voor uw business.

Transparant

Digital Donkeys geeft u real-time inzicht in uw resultaten via uw eigen Google Adwords Dashboard. Ook voegen we u toe aan het Adwords account zodat u ook daarin kunt bekijken hoe zoekwoorden, advertenties, en andere functies in uw campagne staan ingesteld.


No guts, no glory

Wilt u ook meer resultaat uit uw geinvesteerde euro? Take a leap of faith en geef ons de kans om in 3 maanden tijd te laten zien wat we voor u kunnen betekenen.Adwords offerte ontvangen

  BEDRIJFSNAAM*

  UW NAAM*

  E-MAIL*

  TELEFOON*

  WELK PAKKET?*
  Waarom Digital Donkeys?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • (Bijna) gegarandeerd een hogere ROI
  • Een partner die streeft naar uw succes
  • No nonsense aanpak